Palmhöltje

Palmhöltje Blerick

Palmhöltje is een mooie traditie waarbij de voorbereidingen én het meelopen in de optocht leuk is voor het hele gezin. In zowel Blerick als Venlo wordt er een palmhöltjesoptocht georganiseerd door Stichting Kinderfeesten Venlo. Voorafgaand zijn er op verschillende locaties in Venlo mogelijkheden om gratis een palmhöltje te maken.

Programma
In Blerick worden deelnemers aan de palmhöltjesoptocht om 11.15 uur op het Antoniusplein verwacht. Voorafgaand aan de optocht bestaat de mogelijkheid de palmhöltjes in de kerk te laten zegenen. Om 11.30 uur vertrekt de optocht vanuit het Antoniusplein door de Kloosterstraat , Witherenstraat, Averbodestraat, Laurentiusstraat, St.-Hubertusstraatje naar het Antoniusplein. Voor ’t Raodhoés wordt door een afgevaardigde van Gemeente Venlo het defilé afgenomen en krijgen alle jeugdige deelnemers een ijsje.

Maak gratis je eigen palmhöltje
Deelnemers aan één van de twee optochten kunnen op vrijdag 7 april in Blerick en zaterdag 8 april in Venlo een gratis eigen palmhöltje komen maken. Dit is mogelijk bij:

  • Tuincentrum Leurs Venlo: Zaterdag 8 april tussen 12.00 en 16.00 uur ben je welkom bij Equidrôme, gelegen naast Tuincentrum Leurs.
  • Onder De Wieën Blerick: Vrijdag 7 april tussen 16:00 en 19:30 uur kunnen ouders en kinderen in winkelcentrum De Wieën terecht voor bloemenboetiek.